MAKE-UP

Make-up is er om je natuurlijke schoonheid te benadrukken, maar ook om je de vrijheid te geven om je stralende, unieke persoonlijkheid te laten zien. Kies uit onze uitgebreide collectie onmisbare make-up, zoals mascara, lipstick, blush en foundation.

De beste trendy make-up voor gezicht, ogen, lippen en nagels in kleuren die bij iedereen en bij elke look passen. Of het nu gaat om seizoensbasics of inspirerende kleurcombinaties - onze nieuwe producten helpen jou er van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat fantastisch uit te zien.

Deze top 2 tech-trends het gezicht van beauty

Fantastische technologische innovaties op beautygebied.

tech trends

1. Geavanceerde ‘slimme’ formules
De combinatie tech en beauty groeit explosief – de toekomst is veelbelovend! Virtual reality komt steeds dichterbij met een evolutie richting tech-glam in de beautybranche. Bereid je maar voor op presterende futuristische formules die je huid nog beter kennen dan jij. 

Zoals wereldwijd toonaangevend trendbureau WGSN opmerkt: “In 2022 moeten merken komen met voordelen die verder gaan dan bescherming teven uv-straling en blauw licht, met producten die herstellende eigenschappen hebben voor de huid”.

Met geweldige ontwikkelingen op het gebied van kunstmatige intelligentie en wetenschap verwachten we spraakgestuurde assistenten die gepersonaliseerde make-uptips geven, vanuit je eigen woonkamer.

Als ik de hele dag op kantoor ben, merk ik dat echt aan mijn huid. Daarom ben ik zo blij met THE ONE Everlasting Sync Foundation. Dit is een slimme foundation met Skin Response Technology, die zich continu aanpast aan de omgeving. Als ik extra hydratatie nodig heb, weet mijn foundation dat meteen. Dat is pas slim!

En we weten allemaal hoe lastig het is om de perfecte kleur foundation te vinden. Ik heb de interactieve kleurengids gebruikt en ontdekt dat Light Sand Warm een perfecte match was met mijn huid.

2. Virtuele ‘try before you buy’ technologie
Nu er meer en meer mensen zijn die met slimme apparaten hun beautyproducten in beeld krijgen, komen er steeds meer slimme technologische oplossingen die je beauty-ervaring nog beter maken. 

Met virtuele make-up-apps kun je je telefoon in een magische spiegel veranderen. Geen wonder dat ze zo trendy zijn!

De ultieme try-before-you-buy-ervaring! Ik krijg maar geen genoeg van de Oriflame Makeup Wizard app, waarmee je The ONE make-up virtueel kunt proberen.

Ik neem eerst een selfie en breng dan virtueel The ONE lipsticks, mascara’s oogschaduws, blush en eyeliners aan, om meteen te zien hoe ze er bij mij uitzien. Ik blijf al die mooie looks maar delen met mijn andere make-upverslaafde vriendinnen – volgens mij vinden ze het net zo leuk als ik!

Wist je dat je de Oriflame Make-up Wizard app gratis kunt downloaden via de App Store of Google Play?

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer