NOVAGE Ultimate Lift SET

Als je gezicht er ouder uitziet door een slappere huid en minder gedefinieerde contouren, is de NovAge Ultimate Lift Skin Care Set perfect voor jou. Met onze geavanceerde presterende huidverzorgingsroutine maak je je huid weer stevig en elastisch, voor een gelifte look met jeugdige veerkracht.

NovAge Ultimate Lift, op basis van de gepatenteerde AspartoLift Technology en buddleja plantaardig stamcelextract, stimuleert de synthese van elastine en helpt de extracellulaire matrix van de huid beschermen. Hierdoor neemt de elasticiteit toe, waardoor de huid gelift wordt, steviger wordt en meer gedefinieerde gezichtscontouren met minder rimpels krijgt.

70% MEER VEERKRACHT IN 12 WEKEN∆2 - KLINISCH BEWEZEN.

De NovAge Ultimate Lift Skin Care Set bestaat uit 5 producten die passen in de NovAge huidverzorgingsroutine. De producten zijn ontwikkeld om samen te werken en zo de beste resultaten te bieden.

MINSTENS 7X BETERE HUID WANNEER JE DE NOVAGE ROUTINE VOLGT - KLINISCH BEWEZEN∆1 Set bevat:

NovAge Supreme Cleansing Gel
NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Eye Cream
NovAge Ultimate Lift Lifting Concentrate Serum
NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Day Cream SPF 15
NovAge Ultimate Lift Overnight Lifting & Contouring Cream

∆2 Klinisch getest met serum, dag- en nachtcrèmes. ∆1 Klinisch bewezen resultaat van de huidverzorgingsroutine met de NovAge Ultimate Lift Set, vergeleken met alleen de cleanser en dagcrème.

LET OP: Mensen die meerdere producten gebruiken, ervaren soms dat de huid tijd nodig heeft om aan een intensief huidverzorgingsregime te wennen. In dat geval adviseren wij de producten geleidelijk aan de routine toe te voegen.

GEBRUIK: 

DE NOVAGE HUIDVERZORGINGSROUTINE - JE DAGELIJKSE BASIS VOOR EEN JONGE, GEZOND UITZIENDE HUID STAP 1: REINIGEN - BEREID DE HUID VOOR

Overdag en 's nachts stapelen er zich onzuiverheden op de oppervlakte van je huid op. Hierom is het essentieel om goed te reinigen voor een gezonde uitstraling. Door je huid 's ochtends en 's avonds te reinigen, creëer je bovendien de ideale omstandigheden voor je huid om de opeenvolgende producten in je routine op te nemen, zodat ze optimaal kunnen werken.

1: Maak je gezicht nat met warm water. 2: Breng een pompje cleansing gel aan op de natte hand en masseer de gel zachtjes maar grondig in de vochtige huid met je vingers. Vermijd het ooggebied. 3: Spoel goed af met warm water. 4: Dep de huid voorzichtig droog met een zachte handdoek. STAP 2: OGEN - DE NADRUK OP DE OGEN

Als je naar iemands gezicht kijkt, zie je als eerste de ogen. Je ogen verraden vermoeidheid; de eerste rimpels die je krijgt, zullen dan ook waarschijnlijk rond je ogen zijn. De huid rondom je ogen is namelijk veel dunner dan de rest van je gezicht. Oogcrèmes hebben een lichtere textuur, zijn geurloos en zijn samengesteld met precies de juiste hoeveelheden actieve bestanddelen om extra aandacht te besteden aan het ooggebied, bijvoorbeeld aan lijntjes, opgezwollen ogen en donkere kringen.

1: Breng een klein pompje oogcrème aan op de rug van je hand; een paar kleine stipjes per oog is genoeg. 2: Breng de crème met je vingers aan langs de oogkas. 3: Dep zacht met de ringvinger op de huid tot de crème geabsorbeerd is. Direct contact met de ogen vermijden. STAP 3: BOOSTEN - VOOR EXTRA KRACHT

Serums zijn rijk aan actieve bestanddelen in een lichte textuur. Geef je routine extra kracht door serum aan te brengen vóór je dag- of nachtcrème. De vloeibare textuur en de actieve bestanddelen van het serum worden snel en efficiënt geabsorbeerd.

1: Breng een pompje serum aan op de rug van je hand. 2: Verdeel lichtjes en gelijkmatig over het gezicht met je vingertoppen. Vermijd het ooggebied. 3: Wrijf zachtjes in het hele gezicht totdat het serum geabsorbeerd is. STAP 4: HYDRATEREN - AANVULLEN EN BESCHERMEN

Je dag- en nachtcrèmes hebben de dichtste samenstelling van alle producten uit je routine en geven de huid een laatste laagje actieve bestanddelen. Ze hydrateren de huid grondig en hebben twee aparte functies - je hebt ze dus allebei nodig. De dagcrème is samengesteld om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van overdag, terwijl de nachtcrème herstelt, aanvult en de huid vocht helpt vasthouden terwijl je slaapt.

1: Breng 5 stipjes ter grootte van een erwt aan op de huid: op je voorhoofd, wangen, neus en kin. 2: Gebruik je vingers om de crème gelijkmatig te verdelen over je gezicht tot het product volledig geabsorbeerd is. Vermijd het ooggebied.

LET OP: Mensen die meerdere producten gebruiken, ervaren soms dat de huid tijd nodig heeft om aan een intensief huidverzorgingsregime te wennen. In dat geval adviseren wij de producten geleidelijk aan de routine toe te voegen.

INGREDIEËNTEN: NovAge Supreme Cleansing Gel:

Een intelligente formule met een optimaal uitgebalanceerde mix van reinigende, hydraterende en kalmerende technologieën met vitamine E, om de huid te reinigen en toniseren en een zacht, soepel en comfortabel gevoel te geven.

NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Eye Cream:

AspartoLift technologie verjongt de fibroblasten-flexibiliteit, terwijl plantaardig stamcelextract collageenafbraak helpt voorkomen. Cafeïne stimuleert en ontgift het gebied onder de ogen. Lichtverspreidende elementen perfectioneren de teint optisch.

NovAge Ultimate Lift Lifting Concentrate Serum:

Fibroblast-verjongende AspartoLift technologie samen met collageen-stimulerend Tri-Peptide Complex. Lichtweerkaatsende elementen verfijnen de huid optisch.

NovAge Ultimate Lift Advanced Lifting Day Cream SPF15:

Gepatenteerde AspartoLift technologie herstelt de flexibiliteit van de fibroblasten, terwijl plantaardig stamcelextract de natuurlijke afbraak van collageen helpt voorkomen. UVA- en UVB-filters bieden SPF 15 photobescherming.

NovAge Ultimate Lift Overnight Lifting & Contouring Cream:

Gepatenteerde AspartoLift technologie herstelt de flexibiliteit van de fibroblasten, terwijl plantaardig stamcelextract de natuurlijke afbraak van collageen helpt voorkomen. Een rijke combinatie van hydraterende ingrediënten voorziet de rustende huidcellen van extra voeding.

 

TERUG NAAR PRODUCTEN OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer