NOVAGE True Perfection SET

Een doffe, droge huid en vergrote poriën. De belangrijkste kenmerken van een hectische levensstijl, en het moment om in te grijpen om de eerste tekenen van veroudering te vertragen. De NovAge True Perfection Skin Care Set is onze geavanceerde presterende huidverzorgingsroutine die perfect is voor vrouwen met een druk, hectisch leven.

NovAge True Perfection, op basis van zijdeboomextract en acai plantaardig stamcelextract, biedt onmiddellijke hydratatie, zuivert de huidcellen om een stralende huid te bevorderen, verkleint poriën en biedt antioxidant bescherming tegen vrije radicalen.

11X MEER STRALENDE HUID∆1 - KLINISCH BEWEZEN.

De NovAge True Perfection Skin Care Set bestaat uit vijf producten die passen in de NovAge huidverzorgingsroutine. De producten zijn ontwikkeld om samen te werken en zo de beste resultaten te bieden.

MINSTENS 7X MOOIERE HUID WANNEER JE DE NOVAGE ROUTINE VOLGT - KLINISCH BEWEZEN∆1. Set bevat:

NovAge Supreme Cleansing Gel

NovAge True Perfection Refreshing Eye Illuminator

NovAge True Perfection Miracle Perfecting Serum

NovAge True Perfection Perfecting Day Moisturiser

NovAge True Perfection Renewing Night Care

∆1 Klinisch bewezen resultaten bij de NovAge huidverzorgingsroutine met de NovAge True Perfection set, in vergelijking met alleen de cleanser en dagcrème.

LET OP: Mensen die meerdere producten gebruiken, ervaren soms dat de huid tijd nodig heeft om aan een intensief huidverzorgingsregime te wennen. In dat geval adviseren wij de producten geleidelijk aan de routine toe te voegen.

GEBRUIK:

DE NOVAGE HUIDVERZORGINGSROUTINE – JOUW DAGELIJKSE REGIME VOOR EEN JONGE, GEZOND UITZIENDE HUID STAP 1: REINIGEN - BEREID DE HUID VOOR

Overdag en 's nachts stapelen er zich onzuiverheden op de oppervlakte van je huid op. Hierom is het essentieel om goed te reinigen voor een gezonde uitstraling. Door je huid 's ochtends en 's avonds te reinigen, creëer je bovendien de ideale omstandigheden voor je huid om de opeenvolgende producten in je routine op te nemen, zodat ze optimaal kunnen werken.

1: Maak je gezicht nat met warm water. 2: Breng een pompje cleansing gel aan op de natte hand en masseer de gel zachtjes maar grondig in de vochtige huid met je vingers. Vermijd het ooggebied. 3: Spoel goed af met warm water. 4: Dep de huid voorzichtig droog met een zachte handdoek. STAP 2: OGEN - DE NADRUK OP DE OGEN

Als je naar iemands gezicht kijkt, zie je als eerste de ogen. Je ogen verraden vermoeidheid; de eerste rimpels die je krijgt, zullen dan ook waarschijnlijk rond je ogen zijn. De huid rondom je ogen is namelijk veel dunner dan de rest van je gezicht. Oogcrèmes hebben een lichtere textuur, zijn geurloos en zijn samengesteld met precies de juiste hoeveelheden actieve bestanddelen om extra aandacht te besteden aan het ooggebied, bijvoorbeeld aan lijntjes, opgezwollen ogen en donkere kringen.

1: Knijp in de tube om de crème aan te brengen op de roller-ball applicator. Een paar kleine stipjes crème per oog is genoeg. 2: Masseer de roller-ball zachtjes over de huid onder de ogen; werk van buiten naar binnen. Direct contact met de ogen vermijden. 3: Dep de crème met je vinger in de huid om te absorberen. STAP 3: BOOSTEN - VOOR EXTRA KRACHT

Serums zijn rijk aan actieve bestanddelen in een lichte textuur. Geef je routine extra kracht door serum aan te brengen vóór je dag- of nachtcrème. De vloeibare textuur en de actieve bestanddelen van het serum worden snel en efficiënt geabsorbeerd.

1: Breng een pompje serum aan op de rug van je hand. 2: Verdeel lichtjes en gelijkmatig over het gezicht met je vingertoppen. Vermijd het ooggebied. 3: Wrijf zachtjes in het hele gezicht totdat het serum geabsorbeerd is. STAP 4: HYDRATEREN - AANVULLEN EN BESCHERMEN

Je dag- en nachtcrèmes hebben de dichtste samenstelling van alle producten uit je routine en geven de huid een laatste laagje actieve bestanddelen. Ze hydrateren de huid grondig en hebben twee aparte functies - je hebt ze dus allebei nodig. De dagcrème is samengesteld om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van overdag, terwijl de nachtcrème herstelt, aanvult en de huid vocht helpt vasthouden terwijl je slaapt.

1: Breng 5 stipjes ter grootte van een erwt aan op de huid: op je voorhoofd, wangen, neus en kin. 2: Gebruik je vingers om de crème gelijkmatig te verdelen over je gezicht tot het product volledig geabsorbeerd is. Vermijd het ooggebied.

LET OP: Mensen die meerdere producten gebruiken, ervaren soms dat de huid tijd nodig heeft om aan een intensief huidverzorgingsregime te wennen. In dat geval adviseren wij de producten geleidelijk aan de routine toe te voegen.

INGREDIEËNTEN:

NovAge Supreme Cleansing Gel:

Een intelligente formule met een optimaal uitgebalanceerde mix van reinigende, hydraterende en kalmerende technologieën met vitamine E, om de huid te reinigen en toniseren en een zacht, soepel en comfortabel gevoel te geven.

NovAge True Perfection Refreshing Eye Illuminator:

Zijdeboomextract (patent aangevraagd) zuivert de huidcellen om het gehalte verzamelde onzuiverheden te verminderen, de huid te perfectioneren en de vorming van rimpels te vertragen. Cafeïne helpt het ooggebied stimuleren en toniseren.

NovAge True Perfection Miracle Perfecting Serum:

Zijdeboomextract (waarvoor patent is aangevraagd) zuivert de huidcellen door het gehalte schadelijke cellulaire onzuiverheden te neutraliseren en verminderen, de huid te perfectioneren en de vorming van rimpels te helpen vertragen. Innovatief InstantGlow Complex bevat microparels, die licht over de huid verspreiden en die zo optisch perfectioneren voor een stralend uiterlijk met een mooie gloed.

NovAge True Perfection Perfecting Day Moisturiser:

Zijdeboomextract zuivert de huidcellen om het gehalte verzamelde onzuiverheden te verminderen, de huid te perfectioneren en de vorming van rimpels te vertragen. Acai plantaardig stamcelextract verbetert de huidhydratatie, stimuleert het celmetabolisme en helpt de huid beschermen tegen schade door vrije radicalen.

NovAge True Perfection Renewing Night Care:

Zijdeboomextract zuivert de huidcellen om het gehalte schadelijke cellulaire onzuiverheden te verminderen, de huid te perfectioneren en de vorming van rimpels uit te stellen. Glycolzuur exfolieert dode huidcellen en laat nieuwe, gezondere cellen verschijnen.

TERUG NAAR PRODUCTEN OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer