NOVAGE Time Restore SET

COMPLETE VERJONGING VOOR DE RIJPE HUID

Verwelkom veranderingen in je huid met de NovAge Time Restore Skin Care Set, onze geavanceerd presterende routine voor de rijpe huid.

Op basis van GenisteinSOY Technology & weegbree plantaardig stamcelextract biedt NovAge Time Restore intensief voedende hydratatie. De routine helpt het collageenniveau verhogen en beschermt de extracellulaire matrix van de huid, voor een stevigere en meer veerkrachtige huid met meer gedefinieerde contouren en minder diepe rimpels en ouderdomsvlekjes.

HEEFT KLINISCH BEWEZEN DE RIJPE HUID TE VERBETEREN∆2 94% VAN DE VROUWEN MET RIJPE HUID BEVESTIGDE DAT ELASTICITEIT EN VOEDING VERBETERD WAREN*1

De NovAge Time Restore huidverzorgingsset bestaat uit vijf producten die passen in de NovAge huidverzorgingsroutine. De producten zijn ontwikkeld om samen te werken en zo de beste resultaten te bieden.

MINSTENS 7X BETERE HUID WANNEER JE DE NOVAGE ROUTINE VOLGT - KLINISCH BEWEZEN∆1 Set bevat:

NovAge Supreme Cleansing Gel
NovAge Time Restore Eye & Lip Cream
NovAge Time Restore Revitalising Serum
NovAge Time Restore Multi Correcting Day Cream SPF 15
NovAge Time Restore Regenerative Night Cream

*1 Consumententest met de NovAge Time Restore Skin Care Set.  Klinische test voor hydratatie bij gebruik van de NovAge Time Restore Skin Care Set. ∆1 Klinisch bewezen resultaten bij het volgen van de NovAge huidverzorgingsroutine met de NovAge Time Restore Set, in vergelijking met alleen cleanser en dagcrème.

DE NOVAGE HUIDVERZORGINGSROUTINE - JE DAGELIJKSE BASIS VOOR EEN JONGE, GEZOND UITZIENDE HUID STAP 1: REINIGEN - BEREID DE HUID VOOR

Overdag en 's nachts stapelen er zich onzuiverheden op de oppervlakte van je huid op. Hierom is het essentieel om goed te reinigen voor een gezonde uitstraling. Door je huid 's ochtends en 's avonds te reinigen, creëer je bovendien de ideale omstandigheden voor je huid om de opeenvolgende producten in je routine op te nemen, zodat ze optimaal kunnen werken.

1: Maak je gezicht nat met warm water. 2: Breng een pompje cleansing gel aan op de natte hand en masseer de gel zachtjes maar grondig in de vochtige huid met je vingers. Vermijd het ooggebied. 3: Spoel goed af met warm water. 4: Dep de huid voorzichtig droog met een zachte handdoek. STAP 2: OGEN & LIPPEN - GERICHTE VERZORGING

Als je naar iemands gezicht kijkt, zie je als eerste de ogen. Je ogen verraden vermoeidheid; de eerste rimpels die je krijgt, zullen dan ook waarschijnlijk rond je ogen zijn. De huid rondom je ogen is namelijk veel dunner dan de rest van je gezicht. Oogcrèmes hebben een lichtere textuur, zijn geurloos en zijn samengesteld met precies de juiste hoeveelheden actieve bestanddelen om extra aandacht te besteden aan het ooggebied, bijvoorbeeld aan lijntjes, opgezwollen ogen en donkere kringen.

1: Breng wat crème aan op je vinger; een druppeltje per oog is genoeg. 2: Dep zachtjes in de huid langs de oogkas met je ringvinger tot de crème volledig geabsorbeerd is. Direct contact met de ogen vermijden. 3: Doe hetzelfde bij de lippen: dep de crème zachtjes rondom de rand van de lippen. STAP 3: BOOSTEN - VOOR EXTRA KRACHT

Serums zijn rijk aan actieve bestanddelen in een lichte textuur. Geef je routine extra kracht door serum aan te brengen vóór je dag- of nachtcrème. De vloeibare textuur en de actieve bestanddelen van het serum worden snel en efficiënt geabsorbeerd.

1: Breng een pompje serum aan op de rug van je hand. 2: Verdeel lichtjes en gelijkmatig over het gezicht met je vingertoppen. Vermijd het ooggebied. 3: Wrijf zachtjes in het hele gezicht totdat het serum geabsorbeerd is. STAP 4: HYDRATEREN - AANVULLEN EN BESCHERMEN

Je dag- en nachtcrèmes hebben de dichtste samenstelling van alle producten uit je routine en geven de huid een laatste laagje actieve bestanddelen. Ze hydrateren de huid grondig en hebben twee aparte functies - je hebt ze dus allebei nodig. De dagcrème is samengesteld om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van overdag, terwijl de nachtcrème herstelt, aanvult en de huid vocht helpt vasthouden terwijl je slaapt.

1: Breng 5 stipjes ter grootte van een erwt aan op de huid: op je voorhoofd, wangen, neus en kin. 2: Gebruik je vingers om de crème gelijkmatig te verdelen over je gezicht tot het product volledig geabsorbeerd is. Vermijd het ooggebied.

INGREDIEËNTEN

NovAge Supreme Cleansing Gel:

Een intelligente formule met een optimaal uitgebalanceerde mix van reinigende, hydraterende en kalmerende technologieën met vitamine E, om de huid te reinigen en toniseren en een zacht, soepel en comfortabel gevoel te geven.

NovAge Time Restore Eye & Lip Cream:

GenisteinSOY Technologie helpt de huideigen collageen- en watergehaltes te vergroten, stimuleert de hydratatie en helpt de huid steviger te maken en diepe rimpels te egaliseren. Ogentroostextract helpt de haarvaatjes rond de ogen versterken voor een verbeterde microcirculatie, en vermindert het verschijnen van donkere kringen.

NovAge Time Restore Revitalising Serum:

GenisteinSOY Technologie helpt de huideigen collageen- en watergehaltes stimuleren en zorgt voor meer dichtheid in de huid en minder diepe rimpels. Zoethout bevat isoflavonen die helpen de teint te verlichten en verhelderen door een belangrijke stap in de productie van melanine te voorkomen.

NovAge Time Restore Multi Correcting Day Cream:

GenisteinSOY Technologie helpt de huideigen collageen- en watergehaltes stimuleren en zorgt voor een gladdere huid met meer dichtheid. Hyaluronzuur helpt een optimaal vochtgehalte in de huid bevorderen en behouden. Weegbree plantaardig stamcelextract helpt de integriteit van de huideigen structurele matrix beschermen, de dichtheid behouden en melanine-ophoping verminderen. SPF 15 helpt beschermen tegen UV-schade

NovAge Time Restore Regenerative Night Cream:

GenisteinSOY Technologie helpt het collageen- en vochtgehalte in de huid stimuleren, waardoor het verschijnen van diepe rimpels verminderd wordt. Weegbree plantaardig stamcelextract helpt de afname van de huideigen structurele matrix te remmen en behoudt de dichtheid en voorkomt het ontwikkelen van ouderdomsvlekjes. Natuurlijke moerasbloem en zwarte bessenolie zitten boordevol voedende vetzuren die een superzachte, gladde en soepele huid bevorderen.

TERUG NAAR PRODUCTEN OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer