NOVAGE Supreme Cleansing Gel

Deze cleansing gel is samengesteld om de perfecte huidomstandigheden te creëren voor het opnemen van je serum en hydraterende crèmes - in één slimme stap. De gel verwijdert zichtbare onzuiverheden en make-up zonder de huidbarrière te beschadigen, en hydrateert de huid voor een schoon, getoniseerd, zacht, soepel en comfortabel gevoel.

REINIGT EN HYDRATEERT GRONDIG IN SLECHTS ÉÉN STAP

EVEN EFFECTIEF ALS NOVAGE CLEANSER EN TONER SAMEN∆1

DE HUID VOELT GEHYDRATEERD, ZACHT, SOEPEL EN GETONISEERD*

Samengesteld met reinigende, hydraterende en kalmerende technologieën.

Geschikt voor de normale, droge, vette en gecombineerde huid. Klinisch, consumenten en dermatologisch getest.

* Consumententest.  Klinische test. ∆1 Klinische tests bevestigen vergelijkbare resultaten voor hydratatie en bescherming van de huidbarrière, NovAge Supreme Cleansing Gel 33894 vergeleken met de combinatie NovAge Cleanser 32596 en NovAge Toner 32128 of NovAge Cleanser 32597 en NovAge Toner 32742.

INHOUD: 150ml

GEBRUIK:  Reinig het gezicht elke ochtend en avond als de eerste stap van je huidverzorgingsroutine.

1: Verwijder oogmake-up met make-upremover voor de ogen. 2: Maak je gezicht en hals nat met water. 3: Breng één pompje cleansing gel aan op je natte handen en wrijf ze over elkaar om de gel te verdelen. 4: Masseer met de vingertoppen in de natte huid van je gezicht en hals; vermijd het ooggebied. 5: Spoel goed af met schoon, warm water en dep de huid zachtjes droog met een zachte handdoek. 6: Herhaal dit proces indien nodig.

Het belang van goed reinigen

Onderschat het belang van elke ochtend en avond goed reinigen niet. Zowel overdag als 's nachts kunnen er zich veel onzuiverheden ophopen op de huid - door externe factoren, door de natuurlijke processen in onze huid en door de producten die we gebruiken. Deze onzuiverheden zijn niet altijd zichtbaar, maar kunnen een laagje vet, vuil en dode huidcellen vormen, waardoor de poriën verstopt raken en je producten niet optimaal opgenomen kunnen worden. Door deze laag onzuiverheden effectief te verwijderen zonder de huidbarrière te beschadigen en door de huid tegelijkertijd te hydrateren, creëer je de optimale omstandigheden voor opname van je serum en hydraterende crèmes.

Waarom je 's ochtends en 's avonds moet reinigen

Er kunnen zich 24 uur per dag onzuiverheden ophopen op de huid, waardoor de poriën verstopt kunnen raken. Voorbeelden hiervan zijn:

Overdag: stof, vuil, deeltjes luchtvervuiling, zweet, overtollig talg en vet, restjes zonnebescherming en make-up.

's Nachts: dode huidcellen, celresten van de natuurlijke processen van de huid, zweet en overtollig talg en vet.

Optimale en gezonde omstandigheden om je NovAge serum en hydraterende crèmes op te nemen:

  • Schoon
  • Gehydrateerd
  • Huidbarrière intact

Intelligente formule met een optimaal uitgebalanceerde mix van reinigende, hydraterende en kalmerende technologieën met vitamine E, samengesteld om de huid een schoon, getoniseerd, zacht, soepel en comfortabel gevoel te geven.

Cleansing Blend:

Een uitgebalanceerde mix van milde oppervlakteactieve stoffen, die zichtbare onzuiverheden zoals stof, vuil, verontreinigende deeltjes, make-up en overtollig talg effectief verwijdert en met water afspoelt.

Moisturising Blend:

Een mix van hydraterende en verzorgende ingrediënten, samengesteld om de huid een zacht, soepel en comfortabel gevoel te geven.

Soothing Technology:

Kalmerende technologie met natuurlijke bisabolol, een bestanddeel van kamille en de candeia-boom.

Vitamin E:

Vitamine E staat bekend om zijn bijzonder hydraterende en antioxiderende werking op de huid.

TERUG NAAR PRODUCTEN OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer