NOVAGE Ecollagen Wrinkle Power SET

NovAge Ecollagen Wrinkle Power onthult een gladde, stralende, gezond uitziende teint.

De lijn stimuleert de aanmaak van collageen om rimpels na verloop van tijd te corrigeren, geeft een hydratatieboost om ze onmiddellijk te egaliseren en beschermt de huid tegen schadelijke invloeden om het huidverouderingsproces te helpen vertragen.

VERMINDERT RIMPELS ONMIDDELLIJK MET TOT WEL 49% -KLINISCH BEWEZEN∆1

Aangedreven door Tri-Peptide Technology, hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht en edelweiss plantaardig stamcelextract.

Complete huidverzorgingsroutine van 5 producten van standaardformaat.

NovAge Supreme Cleansing Gel
NovAge Ecollagen Wrinkle Power Eye Cream
NovAge Ecollagen Wrinkle Power Serum
NovAge Ecollagen Wrinkle Power Day Cream SPF 30
NovAge Ecollagen Wrinkle Power Night Cream

Klinisch en door consumenten getest op effectiviteit.

Dermatologisch getest.

∆1 Klinisch bewezen meting van de rimpeldiepte bij gebruik van de NovAge Ecollagen Wrinkle Power Set.

GEBRUIK: 

De NovAge huidverzorgingsroutine van 4 stappen is je dagelijkse basis voor een jeugdige, gezond uitziende huid op elke leeftijd. De wetenschappelijk ontwikkelde routine heeft wetenschappelijk bewezen resultaten. Het enige wat je hoeft te doen, is de routine twee keer per dag doorlopen en profiteren van de voordelen voor je huid!

MINSTENS 7X BETERE HUID WANNEER JE DE NOVAGE ROUTINE VOLGT - KLINISCH BEWEZEN*** STAP 1: REINIGEN - BEREID DE HUID VOOR

Door je huid 's ochtends en 's avonds te reinigen, verminder je onzuiverheden voor een gezonde huid, en creëer je de ideale omstandigheden voor opname van de volgende producten in je routine.

 • Maak je gezicht nat met warm water.
 • Breng een pompje cleansing gel aan op de palm van je natte hand.
 • Masseer zacht maar grondig in de vochtige huid met je vingertoppen. Vermijd het ooggebied.
 • Dep de huid voorzichtig droog met een zachte handdoek.

STAP 2: OGEN - DE NADRUK OP DE OGEN

Oogcrèmes hebben een lichtere textuur, zijn geurvrij en zijn speciaal samengesteld voor het ooggebied, zoals voor lijntjes, zwellingen en donkere kringen.

 • Gebruik een paar kleine stipjes crème per oog.
 • Breng aan op de huid langs de oogkas met je ringvinger. Direct contact met de ogen vermijden.
 • Dep zachtjes in de huid tot de crème geabsorbeerd is.

STAP 3: BOOSTEN - VOOR EXTRA KRACHT

Serums geven je routine extra kracht. De vloeibare textuur en de actieve bestanddelen van het serum worden snel en efficiënt geabsorbeerd voor je je dag- of nachtcrème aanbrengt.

 • Breng een pompje serum aan op de rug van je hand.
 • Verdeel lichtjes en gelijkmatig over het gezicht met je vingertoppen. Vermijd het ooggebied.
 • Wrijf zachtjes in het hele gezicht totdat het serum geabsorbeerd is.

STAP 4: HYDRATEREN - AANVULLEN EN BESCHERMEN

Dag- en nachtcrèmes hydrateren en geven je huid het laatste laagje actieve bestanddelen. Dagcrème hydrateert en beschermt je huid, terwijl nachtcrème de huid herstelt en aanvult terwijl je slaapt.

 • Breng 5 kleine stipjes crème aan - op je voorhoofd, wangen, neus en kin
 • Gebruik je vingers om de crème gelijkmatig te verdelen over je gezicht tot het product volledig geabsorbeerd is. Vermijd het ooggebied.

∆∆ Klinisch bewezen resultaat wanneer je de volledige huidverzorgingsroutine volgt vergeleken met een simpele routine - geldt voor NovAge True Perfection, Time Restore, Ecollagen, Ecollagen Wrinkle Power en Ultimate Lift.

INGREDIEËNTEN:

Aangedreven door Tri-Peptide Technology, hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht en edelweiss plantaardig stamcelextract.

Gepatenteerde Tri-Peptide Technology:

Deze vooraanstaande, gepatenteerde rimpeltechnologie bestaat uit een combinatie van peptiden uit rijst, tarwe en gist. Tri-Peptide Technology geeft een grotere collageenboost dan de drie afzonderlijke peptiden.

Hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht:

Hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht houdt tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht vast in vocht. Het wordt beter geabsorbeerd door de huid, om rimpels te egaliseren en de huid een mooier uiterlijk te geven.

Edelweiss plantaardig stamcelextract:

Dit plantaardig stamcelextract is gekozen omdat het de afbraak van collageen en hyaluronzuur voorkomt, en de werking van Tri-Peptide Technology en hyaluronzuur met laag moleculair gewicht ondersteunt om het verouderingsproces te vertragen.

Andere ingrediënten: NovAge Supreme Cleansing Gel:

Cleansing Blend: Een uitgebalanceerde mix milde oppervlakteactieve stoffen die onzuiverheden zoals stof, vuil, verontreinigende deeltjes, make-up, talg en overtollig vet in combinatie met water effectief verwijderen.

Moisturising Blend: Een mix hydraterende, verzorgende ingrediënten, bedoeld om de huid een zacht, soepel en comfortabel gevoel te geven.

Soothing Technology: Kalmerende technologie met natuurlijke bisabolol, een bestanddeel van kamille en de candeia-boom.

Vitamine E: Vitamine E staat bekend om zijn bijzonder hydraterende en antioxiderende werking.

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Eye Cream:

Cafeïne: Dit is terecht een van de meest bekende actieve ingrediënten in oogcrèmes, vaak gebruikt om de stimulerende werking. Cafeïne helpt bij het verminderen van donkere kringen en zwellingen, die ontstaan als gevolg van een slechte microcirculatie en meer zichtbaar worden door de dunne huid onder de ogen.

Conditioning Complex: Een complex van vochtinbrengende en hydraterende ingrediënten, speciaal ontwikkeld om de kwetsbare huid van het ooggebied te hydrateren, voeden en beschermen.

Optical Pearl Technology: Deze mix van mineralendeeltjes fungeert als prisma, door licht van het oppervlak van de huid te reflecteren om de teint te helpen vervagen en perfectioneren, zonder dat het ten koste gaat van de natuurlijke schoonheid.

Geurloos.

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Serum:

Pre-Biotic Active: Pre-Biotic Active is een extract uit een micro-organisme dat in Noord-Frankrijk voorkomt in een speciaal ecosysteem waar zoet water samenkomt met zeewater. Dit innovatieve ingrediënt fungeert als 'voedsel' voor de goede bacteriën op de huid, stimuleert celvernieuwing en bevordert een goede huidgezondheid.

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Day Cream SPF 30:

Hydration Complex: Een speciale mix van hydraterende ingrediënten, klinisch bewezen om de hele dag te hydrateren.

SPF 30 en UVA-bescherming: UV-bescherming is het beste schild tegen huidveroudering. Biedt SPF 30 en UVA-bescherming.

Pollution Protect Technology: Deze moderne technologie is bedoeld om de huid te beschermen tegen de negatieve gevolgen van schadelijke invloeden van buitenaf, zoals vervuiling. De technologie vormt een onzichtbaar, luchtdoorlatend laagje, waardoor voorkomen wordt dat schadelijke, vervuilende deeltjes in contact komen met de huidbarrière.

InstaSmooth Technology: Dit ingrediënt geeft de huid onmiddellijk volume en corrigeert rimpels op de lange termijn door de collageenverhogende Tri-Peptide, voor een onmiddellijk verfijnde teint.

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Night Cream:

Niacinamide: Niacinamide (vitamine B3) is een bijzonder krachtige en effectieve huidhersteller met meerdere bewezen voordelen, waaronder het stimuleren van cellulaire energie en het bevorderen van een sterke, gezonde huidbarrière.

Vitamine E: Deze veelgebruikte antioxidant speelt een essentiële rol in de bescherming tegen huidverouderende vrije radicalen, en wordt bovendien geassocieerd met hydratatie van de huid.

Sheaboter: Dit ingrediënt wordt gewonnen uit de noot van de Afrikaanse sheaboom en heeft een fantastisch vernieuwend effect. Sheaboter kalmeert en vermindert droogheid om de huid een heerlijk zacht, soepel gevoel te geven.

TERUG NAAR PRODUCTEN OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer