NOVAGE Ecollagen Wrinkle Power Serum

NovAge Ecollagen Wrinkle Power Serum corrigeert rimpels zowel onmiddellijk als op de lange termijn, voor een jeugdige, gladde, stralende en gezond uitziende huid.

HUID VOELT VOLLER VANAF HET EERSTE GEBRUIK*

Het serum heeft een subtiele geur en een lichte, waterige geltextuur om eenvoudig aan te brengen, en wordt snel geabsorbeerd om de huid onmiddellijk te egaliseren, volume te geven en te laten stralen.

Wrinkle Power Serum stimuleert op de lange termijn het collageengehalte in de huid om rimpeldiepte te verminderen, en stimuleert een gezonde huidbarrière voor een gladde, stralende en jong uitziende huid.

De lichtgewicht textuur van de Wrinkle Power Serum zorgt ervoor dat actieve bestanddelen goed kunnen worden geabsorbeerd en snel en efficiënt kunnen werken, om de werking van je dag- of nachtcrème die erop volgt te versterken.

Aangedreven door gepatenteerde Tri-Peptide Technology, hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht en Pre-biotic Active.

Door consumenten getest op effectiviteit. Dermatologisch getest.

* Consumententest.

Inhoud: 30ml

GEBRUIK:  Voor de beste resultaten 's ochtends en 's avonds aanbrengen als onderdeel van je NovAge routine.

Je dagelijkse NovAge huidverzorgingsroutine bestaat uit 4 stappen, om je huid op elke leeftijd een jonge, gezonde uitstraling te geven. De wetenschappelijk ontwikkelde routine heeft wetenschappelijk bewezen resultaten.

MINSTENS 7X BETERE HUID WANNEER JE DE NOVAGE ROUTINE VOLGT - KLINISCH BEWEZEN***

Het enige wat je hoeft te doen, is de routine twee keer per dag doorlopen en profiteren van de voordelen voor je huid!

STAP 3: BOOSTEN - VOOR EXTRA KRACHT

Serums geven je routine extra kracht. De vloeibare textuur en de actieve bestanddelen van het serum worden snel en efficiënt geabsorbeerd voor je je dag- of nachtcrème aanbrengt.

  • Breng een pompje serum aan op de rug van je hand.
  • Verdeel lichtjes en gelijkmatig over het gezicht met je vingertoppen. Vermijd het ooggebied.
  • Wrijf zachtjes in het hele gezicht totdat het serum geabsorbeerd is.

∆∆ Klinisch bewezen resultaat wanneer je de volledige huidverzorgingsroutine volgt vergeleken met een simpele routine - geldt voor NovAge True Perfection, Time Restore, Ecollagen, Ecollagen Wrinkle Power en Ultimate Lift.

Aangedreven door Tri-Peptide Technology, hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht en Pre-biotic Active.

Gepatenteerde Tri-Peptide Technology:

Deze vooraanstaande, gepatenteerde rimpeltechnologie bestaat uit een combinatie van peptiden uit rijst, tarwe en gist. Tri-Peptide Technology geeft een grotere collageenboost dan de drie afzonderlijke peptiden.

Hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht:

Hyaluronzuur met een laag moleculair gewicht houdt tot wel 1000 keer zijn eigen gewicht vast in vocht. De kleine, lichte moleculen worden beter geabsorbeerd door de huid om rimpels te egaliseren en de huid een mooier uiterlijk te geven.

Pre-Biotic Active:

Pre-Biotic Active is een extract uit een micro-organisme dat in Noord-Frankrijk voorkomt in een speciaal ecosysteem waar zoet water samenkomt met zeewater. Dit innovatieve ingrediënt fungeert als 'voedsel' voor de goede bacteriën op de huid, stimuleert celvernieuwing en bevordert een goede huidgezondheid.

TERUG NAAR PRODUCTEN OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer