NOVAGE Bright Sublime SET

Maak kennis met een nieuwe, volledig veilige huidverhelderende oplossing om pigmentimperfecties te corrigeren en een heldere, egale en stralende teint te onthullen.

De NovAge Bright Sublime Set is onze geavanceerde, presterende routine om verkleuringen en donkere plekjes tegen te gaan. Op basis van gepatenteerde Multi-Bright Technology en gardenia plantaardig stamcelextract helpt Bright Sublime om de melanineproductie te onderdrukken om een lichtere en stralende teint te onhullen, met minder donkere vlekjes.

VERMINDERT DONKERE VLEKJES MET TOT WEL 50%∆1 - KLINISCH BEWEZEN

De NovAge Bright Sublime Set bestaat uit vijf producten, die je allemaal nodig hebt voor de NovAge huidverzorgingsroutine. De producten zijn ontwikkeld om samen te werken en zo de beste resultaten te bieden.

BESTE RESULTATEN WANNEER JE DE NOVAGE ROUTINE VOLGT - KLINISCH BEWEZEN∆2 Set bevat:

NovAge Supreme Cleansing Gel
NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Eye Cream
NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Multi-Action Essence
NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Day Cream SPF 20
NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Night Cream

∆1 Klinisch getest met gebruik van de dagcrème en essence. ∆2 Klinisch getest resultaat van de volledige NovAge huidverzorgingsroutine met de NovAge Bright Sublime Set, vergeleken met alleen de cleanser en essence.

LET OP: Mensen die meerdere producten gebruiken, ervaren soms dat de huid tijd nodig heeft om aan een intensief huidverzorgingsregime te wennen. In dat geval adviseren wij de producten geleidelijk aan de routine toe te voegen.

DE NOVAGE HUIDVERZORGINGSROUTINE - JOUW DAGELIJKSE REGIME VOOR EEN JONGE, GEZOND UITZIENDE HUID STAP 1: REINIGEN - BEREID DE HUID VOOR

Overdag en 's nachts stapelen er zich onzuiverheden op de oppervlakte van je huid op. Hierom is het essentieel om goed te reinigen voor een gezonde uitstraling. Door je huid 's ochtends en 's avonds te reinigen, creëer je bovendien de ideale omstandigheden voor je huid om de opeenvolgende producten in je routine op te nemen, zodat ze optimaal kunnen werken.

1: Maak je gezicht nat met warm water. 2: Breng een pompje cleansing gel aan op de natte hand en masseer de gel zachtjes maar grondig in de vochtige huid met je vingers. Vermijd het ooggebied. 3: Spoel goed af met warm water. 4: Dep de huid voorzichtig droog met een zachte handdoek. STAP 2: OGEN - DE NADRUK OP DE OGEN

Als je naar iemands gezicht kijkt, zie je als eerste de ogen. Je ogen verraden vermoeidheid; de eerste rimpels die je krijgt, zullen dan ook waarschijnlijk rond je ogen zijn. De huid rondom je ogen is namelijk veel dunner dan de rest van je gezicht. Oogcrèmes hebben een lichtere textuur, zijn geurloos en zijn samengesteld met precies de juiste hoeveelheden actieve bestanddelen om extra aandacht te besteden aan het ooggebied, bijvoorbeeld aan lijntjes, opgezwollen ogen en donkere kringen.

1: Breng de crème aan langs de oogkas; een paar kleine stipjes per oog is genoeg. 2: Dep zacht met de ringvinger op de huid tot de crème geabsorbeerd is. Direct contact met de ogen vermijden. STAP 3: BOOSTEN - VOOR EXTRA KRACHT

Serums zijn rijk aan actieve bestanddelen in een lichte textuur. Geef je routine extra kracht door serum aan te brengen vóór je dag- of nachtcrème. De vloeibare textuur en de actieve bestanddelen van het serum worden snel en efficiënt geabsorbeerd.

1: Breng een pompje serum aan op de rug van je hand. 2: Verdeel lichtjes en gelijkmatig over het gezicht met je vingertoppen. Vermijd het ooggebied. 3: Wrijf zachtjes in het hele gezicht totdat het serum geabsorbeerd is. STAP 4: HYDRATEREN - AANVULLEN EN BESCHERMEN

Je dag- en nachtcrèmes hebben de dichtste samenstelling van alle producten uit je routine en geven de huid een laatste laagje actieve bestanddelen. Ze hydrateren de huid grondig en hebben twee aparte functies - je hebt ze dus allebei nodig. De dagcrème is samengesteld om de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van overdag, terwijl de nachtcrème herstelt, aanvult en de huid vocht helpt vasthouden terwijl je slaapt.

1: Breng 5 stipjes ter grootte van een erwt aan op de huid: op je voorhoofd, wangen, neus en kin. 2: Gebruik je vingers om de crème gelijkmatig te verdelen over je gezicht tot het product volledig geabsorbeerd is. Vermijd het ooggebied.

LET OP: Mensen die meerdere producten gebruiken, ervaren soms dat de huid tijd nodig heeft om aan een intensief huidverzorgingsregime te wennen. In dat geval adviseren wij de producten geleidelijk aan de routine toe te voegen.

INGREDIEËNTEN:

NovAge Supreme Cleansing Gel:

Een intelligente formule met een optimaal uitgebalanceerde mix van reinigende, hydraterende en kalmerende technologieën met vitamine E, om de huid te reinigen en toniseren en een zacht, soepel en comfortabel gevoel te geven.

NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Eye Cream:

Gepatenteerde Multi-Bright Technology remt de melanineproductie in de melanocyten. Gardenia plantaardig stamcelextract stimuleert de collageensynthese en beschermt tegen diens natuurlijke afbraak.

NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Multi-Action Essence:

Gepatenteerde Multi-Bright Technology remt de melanineproductie in de melanocyten. Gardenia plantaardig stamcelextract stimuleert de collageensynthese en beschermt tegen diens natuurlijke afbraak. Hydroxy Acid Blend exfolieert dode huidcellen en zorgt dat er nieuwe, gezondere cellen tevoorschijn komen, en bevordert de celvernieuwing.

NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Day Cream SPF 20:

Gepatenteerde Multi-Bright Technology remt de melanineproductie in de melanocyten. Gardenia plantaardig stamcelextract stimuleert de collageensynthese en beschermt tegen diens natuurlijke afbraak om een gezonde huidstructuur te bevorderen. UVA- en UVB-filters bieden bescherming tegen zonnestralen.

NovAge Bright Sublime Advanced Brightening Night Cream:

Gepatenteerde Multi-Bright Technology remt de melanineproductie in de melanocyten. Krachtige antioxidant gingko flavonoïden bestrijden en onderdrukken melanine-veroorzakende vrije radicalen.

TERUG NAAR PRODUCTEN OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer