Anti-Redness Solution

Omschrijving: Een slechte microcirculatie en factoren zoals stress kunnen leiden tot roodheid en spinachtige haarvaatjes. Na periodes van stress kunnen de haarvaatjes zwak worden en zichtbaarder worden onder de dunne huid. De NovAge Anti-Redness Solution vermindert onmiddellijk zichtbare roodheid en heeft een klinisch bewezen antiroodheidseffect.

De NovAge Anti-Redness Solution is een gerichte, intense huidverzorgingsoplossing die zichtbare roodheid onmiddellijk en op de lange termijn vermindert. Verbetert onmiddellijk de teint en kalmeert de huid. Helpt na verloop van tijd roodheid verminderen en de huidbarrière versterken.

Gebruik: Breng je normale moisturiser aan en laat intrekken. Breng dan de NovAge Anti-Redness Solution aan op de huid. Besteed extra aandacht aan rode gebieden en gesprongen haarvaatjes, bijvoorbeeld rondom de neus en wangen. Gebruik dagelijks 's ochtends en 's avonds na je standaard NovAge huidverzorgingsroutine.

Ingrediënten: Klinisch bewezen antiroodheidstechnologie vermindert zichtbare roodheid met behulp van actieve bestanddelen zoals arnica en natuurlijk paardenkastanje-extract. Deze ingrediënten helpen zichtbare roodheid als gevolg van een slechte microcirculatie actief verminderen. De kalmerende technologie biedt onmiddellijke verlichting voor de huid en helpt de huidbarrière te versterken. Pigmenten verminderten zichtbare roodheid onmiddellijk en helpen de teint verbeteren.

Opmerkingen:

€ 40,00 (incl. BTW)

TERUG NAAR PRODUCTEN OVERZICHT

Wij gebruiken cookies om de website goed te laten functioneren.
Klik op akkoord om door te gaan. 
Lees meer